'ERZURUM TÜRK OYUNLARI FESTİVALİ' TAMAMLANDI

Okçular Vakfımızın da paydaşı olduğu bu yıl ilk kez düzenlenen "Erzurum Türk Oyunları Festivali" yapılan kapanış programının ardından sona erdi.

13 Ağustos 2018 Pazartesi Saat 13:33

Okçular Vakfı, Dünya Etnospor Konfederasyonu, Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu, MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin iş birliğiyle 10-11-12 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen "Erzurum Türk Oyunları Festivali" tamamlandı.

Erzurum-Aşkale karayolunun 6. Kilometresinde inşa edilen Erzurum Geleneksel Spor Oyunları alanında gerçekleştirilen etkinlikte Okçular Vakfı olarak ziyaretçilerimize ok talimi ve ok savaşı yaptırdık. Alanımızda kurulan ok, yay ve tirkeş atölyelerimizde ustalarımızı ziyaretçilerimizle buluşturduk. Erzurum’da faaliyet gösteren geleneksel okçuluk kulüpleri arasında düzenlediğimiz Geleneksel Okçuluk Müsabakası’nda heyecanlı dakikalar yaşandı.

Festivalin üçüncü gününde alanımızı ziyaret eden Okçular Vakfı Başkanımız Sn. Haydar Ali Yıldız, Mütevelli Heyet Üyemiz ve Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Sn. N. Bilal Erdoğan, Eski Bakanımız Sn. Recep Akdağ, Erzurum Valimiz Sn. Seyfettin Azizoğlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Sekmen ve çeşitli ülkelerden üst düzey ziyaretçilerimiz ok taliminde bulundular.

Bu yıl ilk kez düzenlenen Erzurum Geleneksel Türk Oyunları Festivali’ne katılan ve Okçular Vakfımıza yoğun ilgi gösteren Erzurum halkına teşekkür ederiz.