12. Fetih Kupası Modern Okçuluk Başvuruları Devam Ediyor! || 12th ınternatıonal Conquest Cup” Modern Archery applıcatıons contınue!

12. Fetih Kupası Modern Okçuluk Başvuruları Devam Ediyor!

Vakfımız tarafından bu yıl 12.'si düzenlenecek olan Uluslararası Fetih Kupası için modern okçuluk kategorilerinde başvurular devam ediyor.

Her yıl onlarca ülkeden yüzlerce sporcunun katılımıyla gerçekleşen yarışmada dünyanın en iyileri büyük ödül ve dünya sıralama puanı için kıyasıya mücadele edecek.

27-29 Mayıs tarihlerinde Okmeydanı Okçular Vakfı Tesisleri'nde düzenlenecek yarışmaya başvuruda bulunmak ve yarışma kurallarını incelemek için aşağıda yer alan yarışma dosyalarını inceleyebilirsiniz.

“12th International Conquest Cup” Modern Archery Applications Continue!

Applications continue in the modern archery categories for the “12th International Conquest Cup”, which will be organized by our foundation this year.

In the competition, which takes place every year with the participation of hundreds of athletes from dozens of countries, the best in the world will compete fiercely for the grand prize and world ranking points.

You can refer the competition files below to apply for the competition to be held between 27th-29th May 2024 at Archers Foundation Facilities in Istanbul and to review the competition rules.

Modern Okçuluk Türkçe Reglaman

Modern Archery Rules